Ses Forques

EDIFICI Ses Forques

Edifici format per 12 habitatges, i aparcaments en planta soterrani, a la localitat de Campos. Habitatges amb un disseny actual que disposaran de les màximes qualitats constructives.

L’edifici comprèn dues escales comunitàries de dos habitatges per planta, de les quals s’accedeix pel carrer Porreres, 41 i 43 de Campos.

L’accés a la Planta Soterrani Garatge, es realitza per la Rampa d’accés des del mateix carrer, i per les escales comunitàries.

DESCRIPCIÓ DE LAS VIVENDES

Tots els habitatges es lliuraran amb pàrquing i traster (superfície ens 5 i 12 m2), en planta soterrani. Termo elèctric de 100 l, totalment instal.lat i pica per rentar. Instal.lació de telecomunicacions: presa de televisió, ràdio i telèfon, i previsió de TV-cable en els dormitoris, sala d’estar-menjador i cuina. Porter automàtic. Preinstal.lació d’aire condicionat (fred-calor). Tota la fusteria exterior d’alumini lacat. Les vidrieres de vidre Climalit (4mm. vidre +6 mm. Càmera +4 mm. Vidre). La fusteria interior de Roure Lacat natural. Les frontisses, manetes, etc. de les portes és d’acer inoxidable. La porta d’entrada porta espiell i tres cadenats.

Possibilitat d’adquirir un altre aparcament.

 

VIVENDES EN PLANTA BAIXA

Tenen una superfície de 95 a 105 m2 amb àmplies terrasses posteriors de 60 a 100 m2.

Totes les elles es componen de: sala d’estar-menjador, cuina, tres dormitoris, dos banys (un en suite), armaris encastats en dormitoris, i una galeria on es albergarà la rentadora, l’assecadora i el termo elèctric (instal.lat).

 

VIVENDES EN PLANTA PIS PRIMER

Tenen una superfície de 80 a 95 m2 amb terrasses posteriors de 17 a 24 m2.

Totes les elles es componen de: sala d’estar-menjador, cuina, dos o tres dormitoris, dos banys (un en suite), armaris encastats en dormitoris, i una galeria on es albergarà la rentadora, l’assecadora i termo elèctric (instal.lat).

 

VIVIENDES EN PLANTA PIS SEGON

Idèntiques característiques que els habitatges en plata pis primer, però tenen un Solàrium Privat en Planta Coberta de 40 a 46 m2.

Enlace permanente a este artículo: http://grupcampaner2004.com/ses-forques/