Sa Trinxa

EDIFICI Sa Trinxa

Edifici format per 19 habitatges, un local i 15 aparcaments a la localitat de Campos.

Habitatges de gran qualitat i acabats, amb un disseny actual que disposen de les màximes qualitats constructives.

L’edifici comprèn tres escales comunitàries de dos habitatges per planta, de les quals s’accedeix pel carrer Jaume I, números 55, 57 i 57A.

L’accés a la Planta Soterrani Garatge, es realitza per l’Avinguda De La Verge número 61 o des del carrer Jaume I nombres 55 i 57A.

 

DESCRIPCIÓ DE LAS VIVENDES

Habitatges en Planta Baixa i Planta Pis, de 2 a 3 dormitoris (de 80 a 90 m2 construïts).

Tots els habitatges es componen de: sala d’estar-menjador, cuina, dos dormitoris, dos banys (un en suit), dormitoris amb armaris encastats, i una galeria on s’alberguen la rentadora i el termo elèctric (instal.llat).

* Possibilitat de aparcament en soterrani.

* Instal.lació de telecomunicacions: presa de televisió, ràdio i telèfon, i previsió de TV-cable en els dormitoris, sala d’estar-menjador i cuina. Porter automàtic.

* Instal.lació d’aire condicionat (fred-calor) totalment instal.lat i marca LG. Es componen de tres màquines, una a cada dormitori i una altra a la sala d’estar-menjador. La màquina exterior s’alberga a la terrassa de la planta coberta per evitar sorolls molests. Els desguassos de les màquines, totes convergeixen a una xarxa pròpia de desguàs per a totes les màquines de tot l’edifici, i flueixen fins a la bomba d’impulsió del soterrani (allotjada prop de la rampa d’accés) que aquesta la impulsa fins a la xarxa de pluvials del carrer. D’aquesta manera, s’evita el mal olor provocada per connectar els desguassos a la xarxa de recollida de fecals de l’habitatge una vegada que els sifons d’aquests es buiden.

* Cuina: totalment instal.lada i equipada, excepte el frigorífic. Excel.lent qualitat dels mobles, drap i clavenda dels fogons de granit de dos cm. de gruix. Forn elèctric, fogons de gas i extractor de doble motor marca Fagor. El conducte de sortida de fums de l’extractor, va de la cuina a la coberta (i no al pati de llums evitant així males olors), i està realitzat amb tub d’alumini. Barra de teka lacada.

* Galeria: termo elèctric de 100 l, totalment instal · lat. Pica per rentar. I connexions per rentadora i assecadora.

* Banys: taulells de teka per als lavabos. Aixetes model Atai de Roca. Banyera Model Dubai amb nanses de subjecció d’acer inoxidable. Waters model Dama Senso de Roca amb botó de doble descàrrega.

* Rajoles marca Keraben de 22 € de compra a terra.

* Rajoles marca Keraben model Cool de 28 € de compra a banys.

* Tota la fusteria exterior és d’alumini lacat. Les vidrieres porten vidre Climalit (4mm. vidre +6 mm. Càmera +4 mm. Vidre).

* La fusteria interior és de Nord Lacat natural. Les frontisses, manetes, etc. de les portes són d’acer inoxidable. La porta d’entrada porta espiell i tres cadenats.

 

Enlace permanente a este artículo: http://grupcampaner2004.com/sa-trinxa/